De la începutul anului, Bitcoin a câștigat 40% în capitalizare

  • 85% din puterea de cumpărare pe BTC vine din SUA, arată Matrixport
  • Bitcoin a câștigat 40% în capitalizare, de la inceputul anului
  • Indicele fricii si al lăcomiei este acum la 55 de puncte din 100

85% din puterea de cumpărare pe Bitcoin vine din Statele Unite, arată un studiu Matrixport. Așa arată intrarea în bull market?

Bitcoin a câștigat 40% în capitalizare, de la începutul anului. Circa 35% datorită pozițiilor deschise de instituționalii din State. Indicele fricii si al lăcomiei este acum la 55 de puncte din 100. Raportat la ultimele 24 de ore, Bitcoin are un plus de 0,3% și se menține peste pragul de 23.000 $ pe unitate.

Bull run sau Fakeout? Am discutat subiectul cu Ștefan Stoean, cripto influencer.

„În momentul de față clar suntem într-o zonă pozitivă. Din punct de vedere tehnic, avem toate caracteristicile pentru a ne gândi la acea-zisă capitulare sau bottom, cum mai este el denumit. Pe lângă asta, mă mai uitam la un alt aspect foarte interesant pe grafic, care mi-a scăpat, spre rușinea mea. Volumul acela foarte mărit de pe ultima prăbușire a fost atât de mare încât mi-a atras atenția că au mai fost doar câteva cazuri la un nivel atât de ridicat. Și acele două cazuri pe care le-am avut în ultimii ani cu un volum similar după o mișcare de coborâre, a fost atunci când Bitcoin a atins prima dată zona aceea de la 30.000 și a plecat spre 69 și atunci când a atins 4.300 și a plecat către 60.000. În momentul de față avem un volum similar cu acele mișcări.”, a povestit Ștefan Stoean, cripto influencer.