• Bitcoin își găsește echilibrul la pragul de 68.000$
  • Thomas Perfumo, head of strategy la Kraken, spune că acum sunt volume mai mici decât în bullrunul trecut
  • Procurorii americani cer 50 de ani de închisoare pentru Sam Bankman Fried

Bitcoin joacă ping pong peste weekend. Scade de la 72.500$ până la 65.500$. Adică pierde 10% în doar câteva ore. Ziua următoare urcă până la 70.500$, ca mai apoi să scadă până la 64.500$. Își găsește echilibrul în jurul pragului de 68.000$.

Contrar așteptărilor, există volatilitate în piața cripto și în cele mai puțin active zile de tranzacționare ale săptămânii. Thomas Perfumo, head of strategy la Kraken, spune că acum sunt volume mai mici decât în bullrunul trecut. Chiar dacă prețul tocmai a atins noi maxime istorice.

Procurorii din Manhattan vor 50 de ani pentru SBF

50 de ani de închisoare pentru Sam Bankman Fried. Atât cer procurorii americani. Dacă ne uităm la capetele de acuzare, ar fi trebuit să stea peste 100 de ani, după legislația din Statele Unite ale Americii.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Fondatorul FTX este acuzat de orchestrarea uneia dintre cele mai mari fraude financiare din lume. A furat peste 8 miliarde de dolari de la clienți și investitori.

Guvernul susține că Bankman-Fried are zeci de mii de victime. Procurorii federali din Manhattan resping afirmația că ar trebui să beneficieze de iertare, după cum cer avocații lui SBF, care vor o sentință de doar 6 ani pentru SBF.