Bitcoin își găsește echilibrul în jurul pragului de 20.500 – 21.500 de dolari

După un weekend negru pentru piața cripto, când Bitcoin a scăzut sub 18.000$ și după raliul de creștere cu 10% de ieri, criptoactivul își găsește azi echilibrul în jurul pragului de 20.500 – 21.500 de dolari.

Ethereum, a doua cea mai mare criptomonedă după capitalizarea din piață, urmărește același trend și se stabilizează în jurul valorii de 1.150 de dolari. După weekend-ul în care indicatorul care măsoară piața cripto atinge un nivel critic de 6 din 100, unde 1 este frică totală și 100 este lăcomie totală, acum crește la 9 din 100, dar sentimentul din piață încă este unul de frică extremă.

Am discutat subiectul cu Sergiu Agachi, co-fondator OT Crypto.

„Da, este o oportunitate în acest moment, însă întotdeauna trebuie să facem acest lucru în siguranță. Cu Bitcoin, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt destul de simple, cel puțin în această perioadă cred că este suficient să facem un zoom out și să observăm ce a făcut Bitcoin în bear market-ul trecut. Similar cu această perioadă și atunci a existat un timp în care Bitcoin avea o volatilitate destul de mare, între 10 și 20 de procente, însă am avut o creștere semnificativă în anul următor de aproape 300 de procente.”, a povestit Sergiu Agachi, co-fondator OT Crypto.