• Analiștii marilor bănci vin cu scenarii pentru piețe într-un posibil mandat al lui Trump.
  • Analiștii Barclays și Goldman Sachs mizează pe titlurile de trezorerie.
  • Joseph Moore, analist Morgan Stanley, își schimbă prețul țintă pentru Nvidia, de la 116$ la 144$.

Trump poate schimba poziția investitorilor pentru viitorul de pe burse. Analiștii Goldman Sachs și Morgan Stanley vin cu potențiale zone unde o victorie a lui Trump la alegerile din noiembrie ar putea aduce plusuri în portofolii.

Unii merg pe obligațiuni. Spun că dau un randament mai mare pe mandatele lui. Alții rămân la companiile tech. Sau vin cu variate de companii care pot bate și Nvidia la profituri.

Care sunt variantele? Morgan Stanley spune că obligațiunile pot avea un randament mai mare datorită politicilor economice ale lui Trump. Tot ei spun că politicile lui economice pot aduce mai multe reduceri de rată ale FED decât se anticipa.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Ce impact mai pot avea politicile lui Trump?

Alți analiști de Barclays sau Goldman Sachs mizează pe titlurile de trezorerie. Dar și pe o protecție mai mare a activelor împotriva inflației.

Dacă mergem puțin și către piața bursieră, vedem verde pentru toți giganții tech în prima zi de tranzacționare din T3. În frunte cu Apple, care închide cu aproape 3%. Legat de Nvidia, tot Morgan Stanley vine și aici cu estimări. Analistul lor, Joseph Moore, vine cu o majorare a estimării prețului, de la 116 la 144$ de dolari. Ar însemna un all time high pe Nvidia, după stock split.

Indicii americani după prima zi din T3 sunt pe plus. S&P 500 are +0,27%, Dow Jones are +0,13%, iar Nasdaq are +0,81%. Iar BlackRock lansează un ETF cu acoperire 100% pentru toate riscurile timp de un an. ETF-ul iShares Large Cap Max Buffer Jun se tranzacționează de azi sub simbolul „MAXJ”.