• Trump spune că se va retrage din dezbaterea prezidențială cu Harris din dacă nu sunt rezolvate probleme cu încălzirea microfoanelor.
  • Echipa lui Trump spune că încălzirea microfonul a fost o situație și în alegerile din 2020 iar acum vor insista cu reguli mai stricte.
  • Comisia pentru Dezbateri Prezidențiale nu comentează până acum declarațiile lui Trump, conform Reuters.

Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite și candidat republican pentru alegerile prezidențiale din 2024, anunțî că se retrage din dezbaterea prezidențială cu vicepreședinta Kamala Harris dacă nu sunt rezolvate situațiile legate de supraîncălzirea microfonul.

Situația tehnică a fost o preocupare constantă în alegerile prezidențiale din Statele Unite. În 2020, Trump spunea că microfonul său a fost închis în timpul dezbaterii cu Joe Biden, fără ca el să mai aibă drept la răspuns. Acum, echipa lui Trump vrea să se asigure că nu se va repeta istoria.

Trump și administrația sa vor insista pe reguli clare pentru dezbaterea de anul acesta, inclusiv în ceea ce privește utilizarea microfonului. Ei vor să se asigure că fiecare candidat are șansa de a-și prezenta speech-ul fără a fi întrerupt sau dezavantajat.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Comisia pentru Dezbateri Prezidențiale nu comentează

Comisia pentru Dezbateri Prezidențiale, organul responsabil pentru organizarea dezbaterilor prezidențiale, nu a comentat încă declarațiile lui Trump, conform Reuters. Ei trebuie să lucreze îndeaproape cu echipele ambilor candidați pentru a stabili regulile și condițiile dezbaterii viitoarre.