• Donald Trump a distribuit o postare bizară și sexistă pe Truth Social, care o viza pe Kamala Harris și pe Hillary Clinton.
  • RFK Jr, care și-a abandonat recent propria campanie prezidențială, a declarat că a depășit sentimentele de „aversiune” față de Trump.
  • Postarea sugerează că Harris s-a culcat cu Willie Brown pentru a avansa în carieră.

Donald Trump distribuie marți o postare controversată și sexistă pe Truth Social. Postarea vizează pe Kamala Harris și Hillary Clinton, scrie The Independent. Trump sugerează că Harris a avut o relație cu Willie Brown pentru a ajunge la putere, întâlnindu-se cu fostul primar din San Francisco în anii 1990.

Trump a atacat anterior sexistic atât pe Harris, cât și pe Clinton. În 2016, Clinton a devenit prima femeie care a câștigat nominalizarea la președinție a unui partid majoritar. Trump le-a descris pe ambele femei ca fiind „răutăcioase”.

JD Vance, partenerul de campanie al lui Trump, afirmă că Harris ar trebui „să se ducă dracului”. El neagă acuzațiile personalului de la Cimitirul Național Arlington, care spune că un membru al campaniei Trump-Vance a abuzat verbal și a dat la o parte un oficial al cimitirului în timpul unei vizite recente.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Incidentul presupus a avut loc după o ceremonie de depunere de coroane pentru cei 13 membri ai serviciului uciși la Abbey Gate în Kabul în urmă cu trei ani.

Miercuri, RFK Jr, care și-a abandonat recent campania prezidențială pentru a-l susține pe Trump, spune că a depășit sentimentele de „aversiune” față de fostul Președinte pentru a-l sprijini.