• Judecătorul ordonă să plătească dobânzi suplimentare, care pot duce pedeapsa la 450 mil. $
  • Hotărârea nu îl va pune în faliment, pentru că cea mai mare parte a averii sale este în imobiliare
  • Nu are voie să ocupe funcții de top în nicio companie. Nici măcar în propriile companii, timp de 3 ani

Trump pierde procesul civil din New York unde a fost acuzat de fraudă. Trebuie să plătească 350 mil. $. Nu are voie să ocupe funcții de top în nicio companie. Nici măcar în propriile companii, timp de 3 ani.

Trump va face apel la sancțiunea financiară, dar va trebui fie să vină cu banii, fie să obțină o garanție în termen de 30 de zile

Hotărârea nu îl va pune în faliment, pentru că cea mai mare parte a averii sale este în imobiliare, care valorează cu mult mai mult decât pedeapsa. Hotărârea în cazul fraudei civile a fostului președinte l-ar putea costa toți banii cash disponibili.

Judecătorul a mai ordonat să plătească dobânzi substanțiale, împingând pedeapsa pentru fostul președinte la 450 de milioane de dolari, potrivit procurorului general, Letitia James.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Avocatul Nick Ackerman spune că dacă ar fi procuror, Trump ar fi condamnat

„Acest caz este foarte important și puternic. Din punctul de vedere al unui procuror, ai doi martori care cooperează. Îl ai pe Michael Cohen și pe David Pecker. Amândoi se ajută. Ai o înregistrare cu Donald Trump care vorbește cu Michael Cohen despre ce vor face cu aceste plăți. Și mai ai și alți martori care vor aduce multe dovezi. Din punctul de vedere al unui procuror, dacă cineva mi-ar da acest caz, este o condamnare certă.” spune avocatul american Nick Ackerman.