• Joe Biden și Donald Trump s-au întâlnit în prima dezbatere publică a anului, la CNN.
  • Dezbaterea nu a decurs deloc pozitiv pentru președintele Joe Biden.
  • Trump a atacat pe mai multe flancuri, iar Biden părea tot timpul confuz și omitea cuvinte.

Joe Biden și Donald Trump s-au întâlnit în prima dezabatere publică a anului, la CNN. Cum a decurs? Deloc pozitiv pentru președintele Biden. Care părea că nu are suflu, părea confuz și omitea cuvinte.

Trump a atacat pe toate planurile. De la economie, la imigrare sau politică externă. Au început direct cu preocupările economice. Biden spune că a creat joburi, a redus utilizarea drogurilor și a rezolvat inflația. Iar economia era decimată când a preluat puterea, spune el.

Cum contraatacă fostul președinte aici? Spune că Biden a preluat țara cu inflație aproape 0. Țară pe care el a lăsat-o așa și exact așa trebuia s-o lase și Biden. Și mai că a creat datorii dezastruoase pentru țară. Cât despre joburi, singurele joburi au fost pentru migrantii ilegali, mai spune fostul președinte.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Ce acuzații politice aduce Trump?

Trump susține că sub conducerea sa, un război în Ucraina sau Israel nu ar fi pornit niciodată. Iar Rusia a câștigat teren pe mandatul ultimilor președinți, în afara de al lui.

Dacă Biden era un președinte bun, nu eram aici, acum, spune Trump. Suntem o națiune în declin și suntem în declin din cauza lui. Iar politicile lui militare sunt nebune, mai adaugă el.

În schimb, Biden s-a legat mai mult de istoricul personal al lui Trump și de dificultățile pe care le are cu legea. Vrea sa ne scoată din NATO. Suntem țara care progresează, cea mai puternică din țară, care își ține cuvântul, iar toți aliații au încredere în noi, spune actualul președinte.

În final, Trump a fost aplaudat, după ce a ieșit din platou. A fost considerată un succes dezbaterea lui. Iar pe Biden l-a ajutat soția sa să coboare scările, iar apoi susținătorii săi l-au felicitat. I-au spus că a făcut o treabă bună și că a răspuns la toate întrebările.