Elon Musk vorbește despre cel mai periculos drog psihoactiv, mai „tulburător” decât LSD sau Speed

Elon Musk a reacționat pe Twitter la un studiu realizat de NASA privind efectul diferitelor substanțe psihoactive asupra păianjenilor. Studiul a evaluat modelul din pânză pe care îl formau păianjenii atunci când li se administra marijuana, LSD, speed și cofeină. 

Totul a început cu un sondaj Twitter lansat de Musk în care miliardarul a comparat Benadrylul cu DMT. Benadrylul este un antihistaminic utilizat pentru ameliorarea simptomelor alergiei, febrei și a răcelii comune. Este un fel de drog psihotrop care produce somnolență sau sedare, în timp ce DMT este un drog psihedelic recreațional.

CEO -ul Tesla a reacționat mai apoi la studiul NASA realizar pe păianjeni, spunând că efectul produs de cofeină este cel mai îngrijorător dintre toate, scrie Yahoo Finance. Rezultatele studiului publicat în 1995 au arătat că cei cărora li s-a administrat cofeină și LSD au produs cele mai bizare și incomplete modele de pânză de păianjen.

Cofeina este un compus natural care se găsește în băuturi precum cafeaua, ceaiul și băuturile energizante și poate crește vigilența și excitabilitatea sinapselor.

Musk și-a exprimat anterior preferința pentru Diet Coke. În 2018, acesta a șocat pe toată lumea când a fumat iarbă la TV în podcastul lui Joe Rogan transmis în direct, amintește Yahoo Finance.