Elon Musk spune că Donald Trump va câștiga viitoarele alegeri prezidențiale dacă va fi pus sub acuzare

Elon Musk a prezis că, în cazul în care fostul președinte american Donald Trump va fi găsit vinovat în fața instanței, va fi cu siguranță reales președinte de marea majoritate a populației SUA. Musk și-a exprimat opinia pe Twitter în contextul în care utilizatorii platformelor de social-media dezbat acum vinovăția fostului președinte, scrie Uk Independent.

Fostul președinte Trump și-a pus deja susținătorii pe gânduri prin postarea sa de pe platforma Truth Social unde a scris că se așteaptă să fie arestat marți și că susținătorii săi ar trebui să „protesteze” pentru „a lua națiunea înapoi”. Susținătorii au luat cu asalt și platforma Twitter, unde au dezbătut dacă Trump va fi sau nu arestat. Răspunsul lui Musk la una dintre postări a fost: „Dacă se întâmplă acest lucru, Trump va fi reales într-o victorie zdrobitoare”.

Aliatul lui Trump, reprezentantul Marjorie Taylor Greene, a răspuns comentariului lui Musk de pe Twitter: „Dacă procuratura din Manhattan îl va acuza pe președintele Trump, în cele din urmă el va câștiga chiar mai mult decât ar fi câștigat deja”, a scris ea pe Twitter.

În ultimele săptămâni, procurorii din New York au analizat necesitatea unui rechizitoriu în ce privește cazul fostului președinte cu starul de film pentru adulți Stormy Daniels. 

„Nu a existat nicio notificare, cu excepția unor scurgeri ilegale de la Departamentul de Justiție și de la biroul procurorului, către NBC și alți informatori de știri false, care să arate că procurorul democrat din Manhattan, finanțat de George Soros, a decis să-și aducă vânătoarea de vrăjitoare la următorul nivel. Președintele Trump își demonstrează pe bună dreptate inocența și scoate la iveală nedreptățile din sistemul nostru. El va fi în Texas weekendul viitor pentru un miting uriaș. Faceți America Mare din nou!” a spus purtătorul de cuvânt într-un comunicat.