Elon Musk a spus în fața instanței că „420” este un număr karmic și a făcut referire la mitologia hindusă

Elon Musk a participat luni la un proces civil în legătură cu tweet-ului său din august 2018 , în care a susținea public că are „finanțare asigurată” pentru a lua Tesla cu 420 dolari per acțiune. Miliardarul a declarat că numărul 420, renumit în cultura canabisului, are o semnificație unică, informează Insider.

„Eu cred că există karmă în jurul numărului 420”, a spus Musk reprezentantului investitorilor Tesla în procesul civil de acțiune colectivă, avocatul Nicholas Porritt.

„Mă întreb dacă numărul poartă karmă bună sau rea în acest moment”, a adăugat Musk, făcând referire la conceptul din mitologia hindusă în legătură cu consecințele acțiunilor dintr-o viață trecută, scrie Insider.

Elon Musk a insistat cu privire la faptul că numărul nu este deloc o glumă și a mărturisit luni că valoarea de 420 $ la care au ajuns acțiunile la acea vreme a fost o pură „coincidență”. În ziua tweetului său din 7 august 2018, acțiunile companiei au crescut la 371,15 USD, informează Insider.

„Nu știu dacă i s-a părut amuzant sau nu tweet-ul”, a mărturisit Musk, referindu-se la iubita lui de la acea vreme căreia îi adresase postarea, „Dar prețul de 420 $ nu a fost deloc o glumă”.

Musk și-a arătat înclinația pentru marijuana prin numărul „420” și cu alte ocazii, deoarece numărul a fost inclus și în prețul acțiunilor Twitter când a miliardarul a achiziționat compania anul trecut. În 2018, Musk a fumat public marijuana într-o apariție la podcastul lui Joe Rogan, scrie Insider.