• Tudor Gourmet Burgers își închide restaurantul din Pipera și rămâne în sistem de francizor.
  • Aposteanu: Am închis, temporar sau permanent, pentru că vreau liniște.
  • Aposteanu va deschide în câteva săptămâni o nouă locație cu un singur produs.

Restaurantul Tudor Gourmet Burgers închide locația din Pipera după zece ani de funcționare. Tudor Aposteanu vorbește pentru Aleph Business:

„Încă nu pot spune decizia finală. Rămâne de văzut cum se schimbă piața. Tudor Burgers rămâne oricum cu francizele. Mă focusez cu sosurile pe retail și sigur retail-ul va merge. Momentan în România, pe partea de sosuri și condimente, încă se poate face spectacol, pentru că este o piață la început de drum.”

Tudor Aposteanu spune pentru Aleph Business că urmează să deschidă o nouă locație:

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Voi deschide în săptămânile ce urmează o locație, una extrem de mică, unde voi sta eu de joi până duminică, de la orele 18:00. Este un concept diferit de cel de burger. Este o locație mai mult de fun, cu toate autorizațiile, special pentru pasiunea mea. Eu văd faptul că am închis Tudor Gourmet Burgers ca pe un câștig pentru brand, pentru că am preferat să nu scadă calitatea și să nu-mi pierd clienții.

Pot vorbi în numele mulor restaurante, atât de fine dining, cât și cele de tip fast food, care angajează personal din ce în ce mai slab pregătit. Atât se găsește pe piață. Statul român îi încurajează pe elevi să muncească slugă la un operator care scoate banii din țară, în loc să îi încurajeze să termine studiile.

Am închis, temporar sau permanent, pentru că vreau liniște. Este o instabilitate totală. Eu primesc mail că se mărește comisionul cu 2% de la o lună la alta, în condițiile în care eu îmi fac planul pe un an de zile.

Nu există niște licențe pentru restaurante, așa cum există în țările civilizate. Ar trebui să ai un număr de licențe de restaurante, nu să se deschidă o shaormerie lângă o altă shaormerie, care sugrumă piața.”