Cartea liderilor din business: Biografia lui Elon Musk, de Walter Isaacson

  • Cea mai aşteptată carte din lumea business-ului: Biografia lui Elon Musk.
  • Autorul scrie că Elon Musk e ”condus de demoni”.
  • lon Musk este portretizat de biograful vedetă Walter Isaacson, fost redactor-şef al revistei Time.

O biografie extrem de aşteptată a lui Elon Musk îl descrie pe turbulentul magnat ca pe un om condus de demonii copilăriei, obsedat de a aduce viaţa umană pe Marte şi care cere ca personalul pe care-l conduce să fie deosebit de „dur” în desfăşurarea afacerilor, raportează The Star.

Elon Musk este portretizat de biograful vedetă Walter Isaacson, fost redactor-şef al revistei Time, cunoscut mai ales pentru portretul best-seller al fondatorului Apple, Steve Jobs, precum şi pentru analizele sale despre vieţile lui Albert Einstein şi Leonardo da Vinci.

Unele instituţii media din SUA au avut acces anticipat la cartea de peste 600 de pagini înainte de lansarea sa oficială la nivel mondial, marţi, şi mai multe extrase au fost publicate în ultimele zile.

Cu câteva ore înainte de lansarea lucrării pe Amazon, comenzile în avans au făcut din biografia lui Elon Musk cea mai bine vândută carte a site-ului în Statele Unite.

Cartea susţine că Musk este condus de o „trăire demonică”, care, potrivit lui Isaacson, îl face foarte productiv, fenomen comun în rândul celor care ating performanţe excesive.