• Actorul principal al filmului „Ferrari” nu a avut voie să conducă maşini Ferrari la filmări.
  • Filmul relatează evenimentele din 1957, un an cheie din viaţa lui Ferrari.
  • „Ferrari” prezintă secvenţe pline de adrenalină cu maşinile sport.

Actorul Adam Driver nu a avut voie să conducă maşinile Ferrari în filmul său „Ferrari”, potrivit Reuters.

Adam Driver, starul filmului „Ferrari”, a dezvăluit joi că nu i s-a permis să conducă niciuna dintre maşinile de curse care apar în filmul biografic al celebrului constructor auto italian Enzo Ferrari.

„Au fost cele mai înfricoşătoare lucruri de pe platou, dar nu m-au lăsat să conduc maşinile din motive de asigurare”, a declarat Driver.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Filmul relatează evenimentele din 1957, un an cheie din viaţa lui Ferrari, în care constructorul se luptă pentru a-şi menţine compania pe linia de plutire, se confruntă cu traume personale şi se luptă cu rivalul Maserati pentru supremaţia în circuit.

Regizat de cineastul veteran Michael Mann, „Ferrari” prezintă secvenţe pline de adrenalină cu maşinile sport. Pe lângă faptul că a construit replici exacte ale maşinilor, Mann a avut grijă să reproducă sunete autentice, înregistrând zgomotele maşinilor originale, inclusiv un vechi Maserati de curse deţinut de Nick Mason, toboşarul grupului rock Pink Floyd.

„Nu există nimic asemănător. Sunt frumoase, ameninţătoare şi sălbatice”, a declarat Mann.

„Ferrari” este unul dintre cele 23 de filme care concurează pentru prestigiosul premiu Leul de Aur la Festivalul de Film de la Veneţia. Evenimentul se desfăşoară până pe 9 septembrie.