Invitatul din a doua parte a emisiunii este Cătălin Mahu, proprietar La Mama.

În 1999, Cătălin Mahu, alături de Dragoș Petrescu, punea bazele lanțului de restaurante La Mama, într-o piață săracă atunci în branduri pentru clasa medie. La o distanță de 20 de ani de la primul restaurant La Mama, Cătălin Mahu deține o rețea de șase restaurante.

Cel mai longeviv lanț de restaurante din București, La Mama, a împlinit pe 27 februarie 2020, 20 de ani de activitate într-o industrie aflată într-o criza fără precedent în ultimii 10 ani. Afacerea de succes a proprietarului Cătălin Mahu a început în februarie 1999, când a fost deschisă prima locație, ajungând astăzi la șase restaurante al căror prag l-au trecut peste 15 milioane de clienți.

Titlurile zilei

AROBS estimează pentru 2025 o cifră de afaceri de 460 mil. lei
ANAF identifică 22.000 de persoane care închiriază locuințe prin Airbnb și Booking
Nokian Tyres începe livrările de anvelope
RAFINOR bate palma cu MAGNOR
VINE PRIMĂVARA ÎN AGRICULTURĂ
ÎNLOCUIEȘTE A.I.-UL CREATIVITATEA?