CINEMAleph. False flag. Sezonul 2, EP. 9 & EP. 10

Hai să ne gândim, logic ce variante ai ca fost fotbalist: poți să fii antrenor sau poți să o iei spre partea de management, prea multe opțiuni nu ai după ce nu mai joci. Așa că trebuie să alegi una dintre cele două , eu nu m-am regăsit în niciuna dintre ele. Aș spune că la ideea de management nu am renunțat definitiv, dar partea cu antrenoratul mi se pare puțin dificilă pentru că acolo, la fel, ai iar două opțiuni. Vrei să te duci pe partea de juniori, să crești copii? sau spre partea de performanșă și să o iei pe calea antrenoratului spre seniori și să încerci să-ți faci un nume acolo?

Serialul israelian False Flag îți aduce în prim plan unul dintre cele mai complexe și complicate conflicte din Orientul Mijlociu, cel dintre Israel și Iran. Cele două țări care nu au graniță comună și sunt totuși implicate de mai bine de 40 de ani într-un sângeros război rece.
Pe lângă scenariul excelent, cu multe răsturnări de situație, serialul israelian False Flag are și meritul de a te familiariza cu războiul informațional din Orientul Mijlociu, o latură mai puțin cunoscută a conflictelor politice din această zonă.