Investim în educație! Cu sau fără cap?

Fiecare leu investit de stat în educație generează 8 lei la buget. Asta se traduce printr-un randament de 700% al investiției, în condițiile în care România cheltuie circa 168.000 de lei, în medie, pentru educația fiecăruia dintre noi – de la grădiniță și până la obținerea unei diplome de studii superioare. Dar, tot statul va încasa ulterior, de pe urma impozitelor pe care le plătește cel ajuns la maturitate… aproape 1,5 milioane de lei, arată studiile. Cu toate astea, suntem pe ultimul loc în Uniunea Europeană la bugetul alocat pentru educație.

Cert e că dacă ai carte, ai parte. Sau că cine știe să investească teminic, are și de câștigat. Azi afli povești de viață demne de admirat.De la cum să faci din pasiunea pentru albine, un business de succes peste noapte sau cum să câștigi peste 5 milioane de lei din personalizarea brățărilor!

Titlurile zilei

POATE A.I. SĂ CREASCĂ PRODUCTIVITATEA COMPANIILOR?
CE-L REȚINE PE ANTREPRENORUL ROMÂN?
NVIDIA RAPORTEAZĂ PESTE AȘTEPTĂRI
BITCOIN E LA ALL TIME HIGH
CHATBOT-UL DĂ LECȚII MEDICILOR
DOJ CERE SEPARAREA CHROME DE GOOGLE

Falimentul celor de la City Insurance atrage după sine o recție în lanț în piața asigurătorilor locali. Prețurile pentru polițele RCA au depășit pragul de 1.000 de lei la majoritatea asiguratorilor.  Aflăm mai mult detalii de la Valentin Ionescu directorul general al al Direcției Generale Asigurări ASF. Ne depărtăm puțin de problemele prezentului și plecăm în viitorul nu foarte îndepărtat.

Volodrona celor de la Volocopter a impresionat la ITS World Congress de la Hamburg. Drona poate transporta 600 de kg și pe distanțe de 40 de km. Domeniul logisticii zâmbește larg.