„Ce câștig azi?”, 1 octombrie 2021, cu Mihaela Măncilă și Angela Carp

Este vineri și implicit ne gândim la weekend, la timp liber și la cum putem să îl petrecem smart. Astăzi s-a deschis Dubai Expo 2020 – cel mai mare eveniment organizat vreodată în lumea arabă. Sunt peste 200 de participanți din 192 de țări. La Expo 2020 vei descoperi culturile lumii, vei avea parte de experiențe unice și captivante și inovații care vor schimba viața, vor avea un impact semnificativ și pozitiv asupra planetei noastre și a oamenilor săi.

Mai o propunere, nu pentru acest sfârșit de săptămână, dar sună bine oricum. Organizatorii Untold și Neversea extind festivalurile până în Poiana Brașov. Pregătesc două evenimente noi în stațiunea montană care urmează să devină cea mai atractivă pentru tinerii din Europa. Anul viitor, în februarie și în martie, vor fi organizate două festivaluri – sub denumirea Massif. Ești la „Ce câștig azi?”, iar alături de mine este Angela care încă se gândește cum să ajungă mai repede în Dubai.

Prin inovație aducem modalități noi și optimizate de a face business. Business-ul a fost mereu o plăcere, cu atât mai mult acum, în secolul vitezei. Trăim la o altă intensitate și avem nevoie de lucruri care să ne faciliteze acest stil de viață. O companie din Elveția lansează o stație care poate încărca 4 mașini, în același timp, în doar 15 minute. Timp suficient să răspunzi la câteva email-uri, să bei o cafea și să nu simți că ai stat prea mult în loc, în timpul de lucru.

Pentru că timpul este prețios și înțelegem asta din ce în ce mai mult. Vrem să petrecem timp de calitate iar dacă lucrăm și studiem de acasă, de preferat și într-o casă la standarde înalte. Delta Studio investește într-un nou proiect premium. Proiect de case, nu de apartamente.