Grupul Nordis îți oferă o oportunitate nouă de investiție: poți cumpăra un apartament de hotel, cu randament de 7% pe an

  • Grupul Nordis oferă o nouă oportunitate de invetiție pe piața imobiliară
  • Investitorii pot cumpăra camere de hotel, la un preț mediu de 100.000 de euro
  • Randamentul este de 7% pe an
  • Investitorii primesc o săptămână de concediu pe an în proprietate din partea grupului

Dacă ai o sumă de bani pe care vrei să o investești, una dintre variantele profitabile este piața imobiliară.

Cum ar fi dacă în loc de un apartament de care trebuie să te ocupi tu, ai cumpăra un apartament la hotel, de care se ocupă alții? Și îți asigură și turiști!

Grupul Nordis îți pune la dispoziție această posibilitate, nouă pe piața din România. Fondatorii au deschis deja Nordis Mamaia, care are peste 700 de camere și peste 600 de apartamente rezidențiale. Următorul pas: deschiderea a două ansambluri rezidențiale și hoteliere de 5 stele în Sinaia și Brașov.

Prețurile pentru apartamente pot ajunge și la 100.000 de euro

„Sunt oameni care vor să investească în produsul nostru, pentru o investiție făr bătăi de cap. Am strâns 1-2-300.000 – îi am în bancă, vreau să fac ceva cu ei. Alternativa ar fi să cumpăr ceva aici în București sau în orice alt oraș din țară și să îl închiriez mai apoi. Dar aici am foarte multe bătăi de cap.

Noi ceea ce oferim în partea noastră de hotel este un randament fix de 7% – undeva peste 50% peste media națioanlă. Și fără absolut nicio bătaie de cap. Și, ca bonus, oferim și o săptămână de concediu pe an din proprietatea ta. Și un venit garantat lunar. Este acel randament de 7% care se împarte la 12 luni.

Prețul mediu cu care s-a vândut o proprietate în momentul de față este puțin sub 100.000.

Față de acest proiect mai avem și Nordis Sinaia unde lucrările vor începe chiar în luna iulie. Separat de asta avem și Nordis Brașov. Și avem și unul în București – Nordis View, pe Șoseaua Fabrica de Glocoză pe care urmează sî îl lansăm foarte, foarte curând.

Am făcut cel mai mare SPA din județul Constanța, vorbim de un SPA de 3.200 de metri pătrați. Am făcut o galerie comercială de peste 1.000 de metri pătrați cu branduri de lux. Avem 9 baruri, restaurante și cafenele în complex, astfel încât ai venit, te-ai cazat la Nordis Mamaia, ai unde să mergi.

Bineînțeles că România. Pentru că Nordis Group e o societate cu capital 100% românesc. Sunt mai mulți asociați care avem fiecare câte o părticică și pentru că partea de patriotism e foarte importantă pentru noi”, a declarat Alexandru Mihai, director general Nordis Group