• O casă din Las Vegas cu un buncăr subteran de 15.000 de metri pătrați este de vânzare pentru 5,9 milioane de dolari.
  • Construit în 1978, buncărul este echipat cu mobilier și decor din anii 70
  • Iluminatul se modifică pentru a reflecta ora din zi, iar zona din „în aer liber” este dotată cu piscină

O proprietate din Las Vegas deține un buncăr subteran de 15.000 de metri pătrați decorat ca o casă autentică din anii 1970 și dotat cu piscină și iluminat care se modifică automat, scrie Insider.

Proprietatea din Las Vegas a fost listată inițial în 2019 pentru suma de 18 milioane de dolari, iar acum își caută  un cumpărător pentru doar 5,9 milioane de dolari. 

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Agentul imobiliar Stephan LaForge a declarat pentru Insider că ajustarea prețului reflectă gama de oferte pe care proprietatea le-a primit de când a fost listată și până în prezent.

Proprietatea este în prezent deținută de Fundația Stasis, care a cumpărat-o în 2015 pentru 1,15 milioane de dolari, ca parte a unei licitații bancare. 

De-a lungul anilor, LaForge a oferit turnee ale buncărului potențialilor cumpărători. Printre aceștia se numără un muzician care cauta un buncăr cu loc de concert și un colecționar care dorea un loc de depozitare.

Buncăre de lux dotate cu piscină și pistă de bowling, refugiul miliardarilor

Interesul pentru buncăre care să ne ferească din calea apocalipsei este din ce în ce mai ridicat.

Scriitorul american specializat în studiul erei digitale, Douglas Rushkoff, povestea anterior pentru The Guardian despre cum bogații lumii apelează la diverse companii de construcții pentru a-și crea un buncăr prefabricat căptușit cu oțel undeva pe una dintre proprietățile lor existente.

Compania Rising S din Texas construiește și instalează buncăre și adăposturi pentru tornade pentru doar 40.000 dolari, dar și ascunzători de lux de 8,3 milioane de dolari, denumite „Aristocrat”, dotate cu piscină și pistă de bowling.