Torța olimpică din 2024 a făcut o sosire elegantă la Paris în acest weekend. La mai puțin de două săptămâni de când vor începe Jocurile, ștafeta olimpică a început oficial în capitala Franței. Înainte ca flacăra să-și înceapă călătoria epică prin Orașul Lumină duminică, care a coincis cu Ziua Bastiliei, torța a fost sprijinită pe un piedestal de pe Avenue des Champs-Élysées, adăpostită într-un portbagajul Louis Vuitton la comandă , scrie The New York Times. În luna martie, s-a anunțat că compania-mamă a casei franceze, LVMH , va realiza cuferele personalizate folosite pentru depozitarea torțelor. În plus, casa de bijuterii Chaumet, deținută de LVMH, proiectează medaliile. 

Cum arată cufărul LV?

Portbagajul în sine a fost realizat de designerul francez Mathieu Lehanneur și poartă pânza de tablă semnătură a lui Louis Vuitton . Valisa asemănătoare dulapului este echipată cu oțel cromat și căptușită cu piele neagră mată. Louis Vuitton a creat anterior portbagaj pentru evenimente sportive majore, inclusiv Cupa Mondială, Campionatul NBA și Marele Premiu F1 de la Monaco. Brandul este, de asemenea, responsabil de proiectarea tăvilor pentru medalii personalizate cu care vor fi prezentate câștigătorii medaliilor de aur, argint și bronz din acest an.

Ralph Lauren dezvăluie uniformele echipei SUA pentru ceremoniile olimpice de la Paris

În timpul ceremoniei de deschidere, sportivii americani vor fi îmbrăcați în blugi albaștri. Blazere de lână bleumarin, având vârfuri roșii și albe. Aceștia vor purta o cămașă Oxford cu dungi albe și o cravată albastră. Au pantofii cu șireturi de piele de căprioară crem vor completa aspectul. Pentru ceremonia de închidere, echipa SUA va opta pentru o ținută mai casual: blugi albi în stil moto, pe care va fi scris „Team USA” în albastru pe cusătura exterioară a unui picior, o jachetă cu fermoar asortată, cu inscripția „USA” pe față, și o șapcă de cioc de rață.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

ceas

UNIMATIC și LEGACY s-au asociat pentru a lansa o ediție limitată a ceasului Modello Quattro U4-PS, înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. E cunoscut pentru designul său distinctiv U4 Classic. Prezintă un cadran negru mat cu marcatoare de oră alb Super-LumiNova C1 și un anunț central al secundelor în culorile iconicelor inele olimpice: albastru, galben, verde, roșu și negru. Modelul este completat de cinci curele NATO din nailon, fiecare într-o culoare și reprezintă un inel olimpic, inclusiv negru, albastru, galben și verde. Carcasa din oțel inoxidabil de 40 mm are un mecanism automat Seiko NH35A, cu o precizie de -20 ~+40s/zi și o rezervă de putere de 41 de ore. E ediția limitată UNIMATIC x LEGACY Modello Quattro, cu doar 24 de exemplare disponibile, poate fi achiziționată online și în boutique-ul LEGACY din Paris.