Un american a zburat din Costa Rica la Miami pentru a-și recupera bagajul de mii de dolari. Ce conținea geanta?

Un american pe nume Robert Gentel a zburat din Costa Rica la Miami doar pentru a-și recupera bagajele pierdute. Gențile pasagerului conțineau echipamente pentru drone în valoare de mii de dolari, relatează Business Insider.

Robert Gentel, un pasionat de curse de drone care locuiește în Costa Rica venea cu avionul acasă să-și sărbătorească ziua de naștere, într-un zbor de primă clasă cu escală în Miami.
Gentel avea la el două genți în valoare de mii de dolari, încărcate cu echipament pentru drone în ele, deoarece bărbatul participase la cursa de drone MultiGP International Open 2022 din Indiana, scrie Business Insider.

După ce zborul său către Miami a fost anulat din cauza unei probleme tehnice, doar una dintre cele două genți ale lui Gentel a fost trimisă în Costa Rica, dar cealaltă a rămas blocată în Miami, a povestit bărbatul.
Experiența lui Gentel vine pe fondul unui sezon de călătorie haotic, cu întârzieri de zbor, bagaje pierdute și întreruperi, deoarece cererea a crescut la nivelurile de dinainte de pandemie.

În timp ce procesul și drumul spre Miami pentru a-și recupera geanta a fost lung și obositor, Gentel a spus că s-a simțit „extrem de ușurat” să-și recupereze echipamentul. Ar exista mai „multe inconveniente și în înlocuirea echipamentului meu cheie de curse cu drone, cum ar fi ochelarii și controlerul meu”, a adăugat Gentel pentru Insider.