• Gastronomia spaniolă te așteaptă la Pata Negra, un loc pe care Angelica Ilie l-a transformat în „acasă” pentru clienții ei.
  • În spatele premiului „Restaurants from Spain Certification” se află zeci de ani de muncă, pasiune și prietenie.
  • Printre preparate se numără Paella cu fructe de mare, obraz de vită, carne de prepeliță cu dulceață de caise, guacamole, quesadilla, tortillie, tartar de somon sau coadă de taur.

Dacă esti pasionat de gastronomia spaniolă atunci te vei bucura să afli despre Pata Nega din București, restaurantul fiind premiat cu „Restaurants from Spain Certification”.

În spatele premiului „Restaurants from Spain Certification” se află zeci de ani de muncă, pasiune și prietenie.

Angelica Ilie este cea care a transformat Pata Negra în „acasă” pentru clienții ei, și cea
care pune la cale rețetele magice, aceasta a spune că „ Fiecare preparat are felul lui de a fi pregătit. Unul dintre cele mai grele ar fi coada de taur pentru care chemăm toată echipa”.

Titlurile zilei

POATE A.I. SĂ CREASCĂ PRODUCTIVITATEA COMPANIILOR?
CE-L REȚINE PE ANTREPRENORUL ROMÂN?
NVIDIA RAPORTEAZĂ PESTE AȘTEPTĂRI
BITCOIN E LA ALL TIME HIGH
CHATBOT-UL DĂ LECȚII MEDICILOR
DOJ CERE SEPARAREA CHROME DE GOOGLE

Cine mai recomandă Pata Negra?

Și Don Jose Antonio Hernandez, ambasadorul Spaniei, spune că „Ei ne gătesc mereu, în fiecare zi, de ani de zile, deci este o recunoaștere a excelentei munci pe care ei o depun
în ceea ce privește bucătăria Spaniolă, dar cea autentică”.

Și artistul Wrs recomandă Pata Negra, acesta spune: „Aici chiar simți că ești cumva într-o mică ambasadă a Spaniei din punct de vedere gastronomic”.

Pata Negra folosește ingrediente proaspete, prepararea unora dintre mâncăruri durează chiar și câte 3 zile, iar rețetele folosite sunt de multe ori rețete ale preparatelor din restaurantele Spaniei cu stele Michelin.