• Ciucă: Nu dorim să existe creştere de impozit sau de TVA.
  • Preşedintele Senatului, care este şi preşedinte PNL, spune că s-a convenit să nu crească taxele.
  • Preşedintele liberalilor afirmă că PNL a apărat şi va continua să apere toate profesiile liberale.

PNL nu doreşte să existe creştere de impozit sau de TVA ori să scadă veniturile cetăţenilor, spune, miercuri, preşedintele liberalilor, Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă premierul Marcel Ciolacu a venit cu mandatul pe masă în cazul în care PNL nu va accepta măsurile, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că nu s-a pus niciodată problema ca PNL să nu îşi asume aceste măsuri.

„Este şi în momentul de faţă, dincolo de principiile pe care noi le-am discutat şi le-am prezentat de fiecare dată, nu s-a schimbat absolut nimic, decât elementele / detaliile tehnice pe care le primim de la interlocutori, care se aşează fiecare în pătrăţica sa astfel încât să avem o decizie foarte bună”, spune Ciucă.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Preşedintele Senatului, care este şi preşedinte PNL, spune că s-a convenit să nu crească taxele.

„Am convenit să facem în aşa fel încât să nu creştem taxele. Nu dorim şi nu se va întâmpla ca pe măsurile pe care le luăm acum să existe creştere se impozit sau de TVA sau scăderea veniturilor cetăţenilor. Este nevoie de o soluţie tehnică şi în momentul în care vom avea toate detaliile despre fiecare sector în parte sunt convins că specialiştii vor veni şi vor explica şi noi vom decide pe măsura respectivă în bazaz acestor date şi soluţii”, spune Ciucă.

Preşedintele liberalilor afirmă că PNL a apărat şi va continua să apere toate profesiile liberale.