Ivana Trump a lăsat prin testament un apartament de 1 mil. $ fostei sale bone, dar nu i-a lăsat nimic fostului soț Donald Trump

După moartea ei în iulie 2022, averea de 34 de milioane de dolari a Ivanei Trump a fost împărțită între copiii ei, prieteni și organizațiile de caritate, scrie Insider.
Testamentul detaliază tot ceea ce avea valoare în viața ei: câinele, hainele și proprietățile de mai multe milioane de dolari. Conform actului, Ivana a lăsat mai multe obiecte de valoarea unei foste bone, în timp ce Donald Trump, cel mai remarcabil fost soț al ei, nu a primit nimic.

Potrivit Insider, Ivana Trump a lăsat drept moștenire majoritatea proprietăților sale personale, inclusiv bijuteriile și colecția ei de blănuri copiilor ei: Donald Trump Jr. , Ivanka Trump și Eric Trump .
Îmbrăcămintea a fost donată către Crucea Roșie Americană și Armata Salvării, după cum au declarat reprezentații organizațiilor caritabile pentru Insider.

Dorothy Curry, prietena Ivanei și fostă dădacă a copiilor acesteia a primit un apartament în Florida, estimat de Redfin la o valoare de 1.148.407 de dolari.
Lui Dorothy, care a devenit un prietenă familiei Trump după ce a lucrat ca dădacă pentru copii, i-a fost lăsat în posesie și câinele Ivanei, un Terrier Yorkshire, Tiger Trump. Individual, Ivana Trump nu a lăsat nimic fostului ei soț, Donald J. Trump, scrie Insider.