• Bloomberg întreabă experți financiari în ce ar investi 1 mil. $
  • VC-uri europene, IFN-uri sau drepturi de autor, printre opțiuni

Ai 1 mil. $ de investit. În ce-i bagi, în perioada asta? Piața de energie scade, sistemul bancar e în picaj, nici obligațiunile nu mai sunt sigure.

Ce opțiuni ai? Drepturi de autor pentru piese celebre. Oamenii vor asculta “White Christmas” indiferent că va fi criză sau nu, spune Jack Albin, director de investiții la Cresset Capital. IFN-uri, VC-uri europene sau diversificare internatională a portofoliului ar fi alte optiuni, arată un sondaj Bloomberg.

Ce faci cu un 1 mil. $ în România, în ce-i ivestești? Am discutat subiectul cu Lucian Isac, CEO, Estinvest.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

“Vin niște vremuri foarte interesante. Am urmărit și discuția de dinainte apropo de ION și de A.I.; este o decizie greu de luat, dar nu pentru noi, pentru cei care avem un milion, să zicem că aș fi eu fericitul posesor al unui milion acum. Ideea este că mari probleme apar pentru bănci care, din păcate, așa cum am văzut, datorită vremurilor pe care le trăim și datorită helicopter money mai precis, venite după pandemie, s-au trezit cu un aflux foarte mare de bani, bani pe care, într-un fel sau altul, au trebuit să-i investească.”, a spus Lucian Isac, CEO, Estinvest.