HopDrop.ro, soluția automatizată pentru cei care vor să înceapă o afacere de tip dropshipping

Dacă vrei să începi o afacere, de ce să nu optezi pentru e-commerce. Un model de business cunoscut în România este dropshipping-ul, adică vânzarea de produse ale unui furnizor sub brand-ul companiei tale.

Astfel, nu ai nevoie de spațiu de stocare a produselor și nici nu trebuie să aloci resurse pentru ambalare și livrare. Antreprenorul Bogdan Dumitru are soluții pentru dropshipping în România.

„Eu am crezut și cred în continuare că este un moment prielnic în care dropshipping-ul poate să-și facă loc și la noi în România pentru că este în primul rând o modalitate foarte ușoară pentru cineva care vrea să-și facă un magazin online și să înceapă un business în e-comerce cu costuri extrem de mici, pentru că dropshipping-ul în sine, pentru cei care nu cunosc, se referă la faptul că poți începe un magazin online fără stoc.

Este o bună modalitate de a învăța comerțul online, pentru că îl înveți în mod practic”
, a declarat Bogdan Dumitru, fondator HopDrop.ro.

HopDrop.Ro automatizează dropshipping-ul și ajută furnizorii și dropshipperii printr-un instrument financiar util. Astfel, plățile sunt monitorizare
și securizate prin HopDrop Payments.

„Este foarte important ce se întâmplă în spatele site-ului, pentru că acolo se realizează automatizarea. Practic, punem în contact furnizorul cu dropshipper-ul, cel care își face magazinul online, le punem la dispoziție și o firmă de curierat, prin care să se realizeze transportul către clientul final.

O foarte mare problemă în dropshipping era legată de bani.

Asta este una dintre problemele pe care eu cred că le-am rezolvat și este foarte utilă această platformă, pentru că până să se termine tranzacția, banii sunt ținuți de platformă. Pot să dau un exemplu în câteva secunde. Să zicem că tu cumperi un produs de la mine de pe site, pe care eu îl am de la un alt furnizor, tu îl cumperi cu 50 de lei, banii vin în primul rând pe platforma HopDrop, iar în momentul în care ajunge produsul la tine ca și client final, noi abia atunci împărțim banii către dropshipper și furnizor”
, a declarat antreprenorul.

Antreprenorul Bogdan Dumitru vrea să ajute furnizorii și dropshipperii din România, astfel, platforma HopDrop se adresează exclusiv antreprenorilor locali care vor să-și extindă business-ul și să crească volumul de produse vândute.

„HopDrop se adresează României. Foarte mulți oameni știu despre dropshipping, au început să facă dropshipping mai demult și îl asociază cu China, pentru că de acolo a plecat acest model. De la producătorii din China, care, știm cu toții că produc în masă și dropshipping-ul a devenit o necesitate pentru ei.

Dar HopDrop se adresează României, strict României, 100% României, pentru că este făcut pentru acei producători și furnizori din România care vor să se extindă, să se dezvolte, să-și promoveze afacerea în cadrul țării sau chiar și în afara țării, în zona Europei”
, a mai spus Bogdan Dumitru.