GPT 4 ar putea fi de o sută de ori mai inteligent decât ChatGPT: Instrumentul AI va putea transforma textele în video

GPT-4 de la OpenAI va fi lansat săptămâna aceasta și va permite utilizatorilor să transforme orice text în video, a declarat Andreas Braun, CTO Microsoft Germania. Compania Microsoft a investit miliarde de dolari în OpenAI, scrie Insider.

„Vom introduce GPT-4 săptămâna viitoare, acolo vom avea modele care vor oferi posibilități complet diferite – de exemplu, realizarea de videoclipuri”, a spus Braun. Se pare că Microsoft a investit peste 10 miliarde de dolari în OpenAI, într-un parteneriat care ajută la dezvoltarea propriului chatbot, Bing. În timp ce unele companii spun că Bing folosește același model ca și GPT-3.5 de la OpenAI, este însă „foarte probabil” să folosească deja GPT-4, informează New York Times.

De la lansarea sa în noiembrie anul trecut, ChatGPT a acumulat peste 100 de milioane de utilizatori. Compania OpenAI a fost criticată recent de Elon Musk: „OpenAI a fost creat ca o sursă deschisă (de aceea am numit-o „Open” AI), o companie non-profit pentru a servi drept contrapondere pentru Google, dar acum a devenit o companie cu sursă închisă, cu profit maxim, controlată efectiv de Microsoft. ”, a scris el pe Twitter.

Deși Google și Meta au introdus deja funcția de convertire de la text la video în propriile instrumente de inteligență artificială, update-ul făcut de OpenAI marchează evoluția ChatGPT, scrie Insider.