Donald Trump ar construi „o cupolă impenetrabilă” peste SUA pentru a o proteja de al III-lea Război Mondial

Fostul președinte american Donald Trump a spus că va construi o „cupolă de nepătruns” peste SUA dacă va fi reales președinte, avertizând totodată cu privire la o posibilă „catastrofă” în viitorul apropiat, scrie Insider.

„Dacă stăm să analizăm puțin, vedem că atacul „nuclear” este acum menționat tot timpul. Este un cuvânt pe care nu ar trebui să-l folosim.”, a spus fostul președinte într-un videoclip publicat vineri. Trump este de părere că amenințările nucleare din partea altor țări sunt prezente tot mai des „pentru că acele țări nu au niciun respect pentru conducătorii noștri”, făcând referire la președintele rus Vladimir Putin și aliații săi care amenință cu armele lor nucleare, scrie Insider.

„Cuvântul nuclear nu a fost folosit niciodată în timpul administrației Trump”, a spus fostul președinte.

„Al Treilea Război Mondial ar fi o catastrofă ca oricare alta, dar Primul Război Mondial și al Doilea Război Mondial vor deveni niște bătălii foarte mici în comparație cu ce s-ar putea întâmpla”, a spus Trump.

Pentru a aborda această potențială amenințare, Trump promite că dacă va fi ales președinte va „construi un scut de apărare antirachetă de ultimă generație, așa cum este Israelul protejat acum: „America trebuie să aibă o cupolă impenetrabilă pentru a-și proteja poporul”.