Criptomoneda Terra s-a prăbușit cu 98% din valoare în 24 ore. „Îmi voi pierde casa în curând. Voi ajunge fără adăpost”

Persoanele care au investit într-o criptomonedă povestesc cum au pierdut averi și își dezvăluie teama de a rămâne fără adăpost, după ce valoarea acesteia a scăzut cu 98 la sută fără precedent.

Terra (LUNA), care a fost printre primele 10 cele mai valoroase criptomonede din lume, a scăzut miercuri sub 1 dolar, după ce luna trecută atinsese maximul de 120 de dolari, scrie The Sun.

Terra și-a pierdut poziția din top 10 și a coborât mult sub alte criptomonede, deoarece valoarea sa stabilă de 88 de dolari a fost redusă la doar 4 dolari, moneda cripto pierzând peste 98% din valoare.

Accidentul șoc i-a determinat pe deținătorii de Terra Luna să se exprime pe Reddit pentru a povesti despre ruina financiară personală.

Un utilizator a susținut că „a pierdut peste 450.000 de dolari ” într-o mărturisire extraordinară, adăugând: „nu voi putea plăti banca”.

„Îmi voi pierde casa în curând. Voi ajunge fără adăpost”, s-au confesat ghinioniștii investitori.

Un alt utilizator a dezvăluit că a „pierdut în jur de 5.000 de dolari”, sumă care reprezenta „economiile pentru toată viața mea”. Utilizatorul a susținut pe Reddit că investiția era tot ce avea.

Vânzarea a avut loc în momentul în care Terra, o monedă stabilă, și-a pierdut valoarea față de dolarul american, ștergând prețul monedei sale de suport LUNA, care a pierdut 99% din valoare.