• UiPath, care acum valorează peste 35 de miliarde dolari, este un exemplu în toată lumea
  • Prin listarea la bursa de la New York, cea mai mare din lume, UiPath poate da şi altor companii româneşti un imbold, pentru a-i urma traiectoria
  • Cunoscută ca o casă de pariuri, este, de fapt, o companie de tehnologie şi entertainment, care a depășit o valoare de piață de 1,5 miliarde de euro

UiPath, prima companie românească ce a ajuns pe cea mai mare bursă la nivel mondial şi care în şase ani a ajuns să valoreze de la 8 milioane de dolari la peste 35 miliarde de dolari, este un exemplu în toată lumea.

Prin listarea la bursa de la New York, cea mai mare din lume, UiPath poate da şi altor companii româneşti un imbold, pentru a-i urma traiectoria.

Superbet ar putea continua istoria tehnologică, la nivel global. Cunoscută ca o casă de pariuri, este, de fapt, o companie de tehnologie şi entertainment, care a depăşit o valoare de piaţă de 1,5 miliarde de euro şi probabil se îndreaptă spre 2-3 miliarde de euro în doi ani, scrie Ziarul Financiar.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

„Deci noi practic concurăm împotriva tuturor plarformelor sociale, Netflix şi alte companii similare, iar pentru a putea concura pe acest segment trebuie să fii o companie tehnologizată. Primul pas pentru noi în următorii 5 ani este să ajungem campionul regional. Ne-am demonstrat nouă că putem în România şi dorim să lansăm în Croaţia anul acesta”, a declarat Bruno Kovacic, Chief Technology Officer.