• Tudor. Personal Tailor se pregătește să se listeze la Bursa de Valori București și urmărește extinderea internațională, scrie ZF.
  • Compania, fondată în 2010, înregistrează în 2023 o cifră de afaceri de 12,6 milioane de lei și un profit net de 1,5 milioane de lei.
  • Rețeaua de showroomuri din București, Iași, Timișoara și Cluj reflectă o prezență regională solidă, care servește drept bază pentru planurile de extindere pe piețele externe.

Tudor. Personal Tailor, o companie antreprenorială românească fondată în 2010, caută finanțare prin intermediul Bursei de Valori București, cu scopul de a-și extinde activitatea pe piețele internaționale. Marius Dan, cofondatorul companiei, afirmă că listarea la bursă reprezintă pasul firesc în evoluția businessului, în contextul în care metodele tradiționale de finanțare, precum autofinanțarea sau creditele bancare, nu sunt suficiente pentru îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare, scrie ZF.

Atragerea investitorilor devine soluția optimă de finanțare

Marius Dan explică faptul că, în ultimii doi ani, compania analizează diverse opțiuni de finanțare și ajunge la concluzia că atragerea investitorilor prin piața de capital este soluția optimă. Acest proces implică discuții și colaborări cu profesioniști și parteneri care contribuie la realizarea planurilor strategice ale companiei.

Cum evoluează compania?

Tudor. Personal Tailor, fondată de Marius Dan și Alin Copîndeanu, se specializează în realizarea de costume bărbătești la comandă. În 2023, compania atinge o cifră de afaceri de 12,6 milioane de lei, în creștere cu 23% față de anul precedent. Profitul net se ridică la 1,5 milioane de lei și marchează o creștere de 24%. În aceeași perioadă, compania are un număr mediu de 11 angajați, potrivit datelor publice de la Ministerul Finanțelor.

Titlurile zilei

GOOGLE ARE VENITURI DE 90,2 MLD. $ ÎN T1
CUM SE MIȘCĂ BVB?
NE VOM ÎMPRUMUTA EXTERN DUPĂ ALEGERI?
RETAILERUL E AFECTAT DE INCERTITUDINE
CUI ÎI APARȚINE VIITORUL?
BANII CÂȘTIGĂ TEREN

În prezent, compania operează patru showroomuri proprii, situate în București, Iași, Timișoara și Cluj. Aceste puncte de vânzare consolidează prezența regională în România și reflectă potențialul de extindere internațională, obiectiv susținut prin planul de listare la bursă.