Justin Bieber spune că noua colecție H&M a fost lansată fără permisiunea lui și îi îndeamnă pe fani să nu cumpere

Justin Bieber attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the "In America: A Lexicon of Fashion" exhibition on Monday, Sept. 13, 2021, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Justin Bieber acuză H&M într-o postare pe Instagram că ar fi lansat o linie de marfă fără permisiunea lui, scrie Forbes. „Nu l-aș cumpăra dacă aș fi în locul vostru”, le-a spus Bieber celor 270 de milioane de urmăritori de pe Instagram, adăugând că piesele sunt niște „gunoaie”.

Luni după-amiază compania H&M a postat imagini cu mai multe hanorace colorate și alte articole de îmbrăcăminte sub numele cântărețului, unele fiind inscripționate cu expresia „Mi-e dor de tine mai mult decât de viață”, un vers din 2021 din melodia „Ghost” a cântărețului. Conform Forbes, cântărețul pop Justin Bieber i-a avertizat pe fani să nu cumpere marfa cu numele și imaginea lui ca loggo lansate de compania de îmbrăcăminte H&M , spunând că hainele sunt „gunoaie” și că nu a aprobat linia, ceea ce retailerul suedez a negat.

Un reprezentant H&M ar fi respins afirmațiile lui Bieber într-un e-mail trimis către Forbes, spunând că compania „a urmat procedurile de aprobare adecvate”, așa cum face cu „toate celelalte produse și parteneriate licențiate”.

H&M, compania Hennes & Mauritz, este cunoscută pentru liniile sale de îmbrăcăminte cu cântăreți pop de top, inclusiv Ariana Grande și Billie Eilish . Retailerul suedez a vândut articole cu Bieber încă din 2001. H&M este al doilea cel mai mare retailer internațional de modă după Intidex, compania-mamă a Zara.

Luna trecută, H&M a început să -și reducă personalul într-o mișcare care își propune să elibereze în cele din urmă 1.500 de posturi pentru a reduce costurile după ce vânzările au scăzut pentru al treilea trimestru consecutiv.

În septembrie, Bieber și -a anulat brusc Turneul Justice World din cauza unor probleme de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu Sindromul Ramsay-Hunt, o afecțiune rară care provoacă paralizie facială.

Exit mobile version