Grupul Carmistin devine cel mai mare jucător din producţia de furaje din România după preluarea Provimi de la americanii de la Cargill

Carmistin The Food Company, care comercializează carne de pasăre sub brandul La Provincia, deținut de Justin și Andra Paraschiv, devine cel mai mare producător de furaje din România prin achiziția Provimi de la compania americană Cargill. Tranzacția este aprobată de Consiliul Concurenței, scrie ZF.

Care e capacitatea de producție?

Prin această achiziție, capacitatea totală de producție a furajelor în toate fabricile grupului Carmistin ajunge la 95 de tone pe oră, ceea ce consolidează poziția companiei ca lider național în producția de furaje.

Care sunt noile facilități adăugate în rețea?

Grupul Carmistin extinde rețeaua sa de producție cu două noi fabrici provenite de la Provimi: una în Craiova, cu o capacitate de 17 tone pe oră, și alta în Sibiu, cu o capacitate de 10 tone pe oră. Aceste facilități completează capacitatea existentă a grupului.

Exit mobile version