- Carmistin The Food Company devine cel mai mare producător de furaje din România după achiziția Provimi de la Cargill, tranzacție aprobată de Consiliul Concurenței, scrie ZF.
- Capacitatea totală de producție a furajelor în toate fabricile Carmistin ajunge la 95 de tone pe oră, consolidând poziția de lider național.
- Rețeaua de producție se extinde prin adăugarea a două fabrici noi, în Craiova (17 tone/oră) și Sibiu (10 tone/oră).
Carmistin The Food Company, care comercializează carne de pasăre sub brandul La Provincia, deținut de Justin și Andra Paraschiv, devine cel mai mare producător de furaje din România prin achiziția Provimi de la compania americană Cargill. Tranzacția este aprobată de Consiliul Concurenței, scrie ZF.
Advertisment
Care e capacitatea de producție?
Prin această achiziție, capacitatea totală de producție a furajelor în toate fabricile grupului Carmistin ajunge la 95 de tone pe oră, ceea ce consolidează poziția companiei ca lider național în producția de furaje.
Care sunt noile facilități adăugate în rețea?
Grupul Carmistin extinde rețeaua sa de producție cu două noi fabrici provenite de la Provimi: una în Craiova, cu o capacitate de 17 tone pe oră, și alta în Sibiu, cu o capacitate de 10 tone pe oră. Aceste facilități completează capacitatea existentă a grupului.