Elon Musk are un an groaznic, cu pierderi de peste 100 de miliarde de dolari în 2022

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, a suferit pierderi de peste 100 de miliarde de dolari în 2022, deoarece acțiunile companiei sale Tesla Inc. au scăzut la cel mai mic nivel din ultimii doi ani provocând o scădere a averii sale cu 100,5 miliarde de dolari, scrie Luxury Launch. Miliardarul se află în continuare pe poziția numărul unu în topul bogaților, cu o avere vastă de 169,8 miliarde de dolari, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

Pare că CEO-ul SpaceX trebuie să-și schimbe strategia și să-și îndrepte atenția de la Twitter înapoi la Tesla. Recent, Tesla a rechemat peste 300.000 de mașini din cauza farurilor din spate care s-au defectat. Conform Luxury Launch, nici în ce privește noua achiziție Twitter de 44 de miliarde de dolari lucrurile nu sunt așa roz încât doar 60% din forța de muncă este disponibilă și mulți angajați decid să renunțe în loc să accepte noile reguli ale miliardarului. Se pare că Musk dorește implementarea unei rutine de lucru „de bază” pentru a crește performanța platformei, ceea ce constă în mai multe ore de muncă ale angajaților decât de obicei.

Cu o accelerare a problemelor interne ale lui Musk, cifra averii se poate schimba mai devreme decât ne imaginăm, modificând topul bogaților, scrie Luxury Launch.