• FintechOS revine pe piața muncii și caută angajați după restructurarea din 2023.
  • Compania plănuiește să recruteze specialiști în vânzări pentru Europa de Vest și experți în dezvoltare software în România.
  • Alexandra Stoiean afirmă că așteptările candidaților devin mai realiste, iar siguranța lor depinde mai mult de performanță decât de mărimea companiei.

FintechOS, un furnizor de tehnologie pentru industria financiară și un proiect tech cunoscut din România, revine pe piața muncii și caută din nou angajați, la o an după restructurarea din 2023, când compania a redus personalul inclusiv pe piața locală, scrie ZF.

Compania plănuiește să recruteze specialiști în vânzări pentru Europa de Vest și experți în dezvoltare software în România. Aceasta inițiativă urmează unei runde de finanțare globală de 60 de milioane de dolari obținută anul acesta și face parte din strategia de consolidare a poziției și atingerea pragului de break-even în 2024. FintechOS vizează în special specialiști în dezvoltare de produs pentru biroul din România și vânzări pentru biroul din Marea Britanie.

FintechOS are aproximativ 200 de angajați, dintre care mai mult de jumătate activează în domeniul tehnic (programatori, specialiști în cloud, arhitecți de sisteme). Compania desfășoară activități la nivel global, având echipe în România, Marea Britanie și Statele Unite. Cei mai mulți angajați se află în România și se concentrează pe dezvoltarea produselor software. În Marea Britanie și SUA, angajații se ocupă de vânzări, marketing și servicii.

Titlurile zilei

CE URMEAZĂ PENTRU TIKTOK?
ROXANA CHIRIȚOIU MERGE LA DAVOS
CE SE ALEGE DE ENERGIE?
BM REDUCE PROGNOZA PENTRU ROMÂNIA
LOEWE ADUCE CRAFTED WORLD LA TOKYO
NOBU BEACH INN AJUNGE ÎN BARBUDA

Alexandra Stoiean, Vice President of People FintechOS, subliniază că piața muncii devine mai favorabilă angajatorilor, iar așteptările candidaților devin mai realiste. Aceasta menționează că angajații au realizat siguranța lor depinde mai mult de performanță decât de mărimea companiilor. FintechOS propune să atinge pragul de break-even în acest an, care doresc din Europa, Marea Britanie, SUA și zona Asia-Pacific.