• CaliExpress este primul restaurant autonom deschis în Pasadena, California.
  • Sistemul de roboți bazați pe A.I. pregătește meniurile, imediat după efectuarea plății.
  • Meniul cuprinde burgeri și cartofi prăjiți și este plănuită extinderea lui.

CaliExpress este primul restaurant autonom din lume, deschis în Pasadena, California. Restaurantul este rezultatul colaborării dintre Miso Robotics, lider în roboți de gătit alimentați cu inteligență artificială, și Grupul Cali și PopID, pionieri ai sistemelor digitale de comandă și plată. 

Cum procedezi? Pașii sunt destul de simpli. Intri, comanzi la unul dintre ecrane, plătești, iar sistemul de roboți alimentați cu inteligență artificială pregătesc rapid și cu precizie meniul. Roboții sunt programați să respecte modurile de preparare și durata de gătire a fiecărui aliment.

Ce oferă CaliExpress?

Avantaje: îmbunătățirea calității, consistența alimentelor, dar și siguranța sporită și eficiența locului de muncă. Tehnologia avansată de la Flippy reduce riscurile de alunecare, arsuri și deșeuri de alimente și ulei, creând un mediu mai igienic și mai productiv.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Bucătăria CaliExpress poate fi gestionată eficient de un echipaj mai mic, iar costurile ar fi mai reduse.

Care e meniul și când poți merge?

CaliExpress are un meniu foarte simplu, cel puțin pentru moment, cu burgeri proaspăt pregătiți dintr-un amestec premium Wagyu la prețuri competitive cu alți burgeri premium care folosesc carne standard. 

Un robot macină carnea de vită în timp real după plasarea comenzi. Altul face cartofii prăjiți, care sunt crocanți și care sunt întotdeauna gătiți la ore exacte. 

Meniul cuprinde momentan burgeri, cheeseburgeri și cartofi prăjiți.

Vizitatorii au și altfel de experiențe. Un pseudo-muzeu se află în încăpere. Poți vedea artefacte experimentale imprimate 3D din evoluții anterioare, poze artistice și multe altele. 

CaliExpress se deschide luna aceasta, inițial doar pe bază de rezervare.