Un bărbat din SUA a reușit să-și lanseze în mai puțin de o săptămână propriul site web promovând noua sa afacere cu produse ecologice, după ce i-a cerut instrumentului de inteligență artificială ChatGPT să-l ajute să transforme 100 USD în „cât mai mulți bani” posibil, scrie Insider.

„Ai 100 de dolari, iar scopul tău este să-i transformi pe aceștia în cât mai mulți bani posibil în cel mai scurt timp posibil, fără a face nimic ilegal”, i-ar fi cerut designer-ul și scriitorul Jackson Greathouse Fall chatbot-ului.

După o serie de alte întrebări care i-au fost adresate, botul l-a instruit într-un final pe Greathouse Fall să lanseze o afacere sub denumirea de Green Gadget Guru, prin care să ofere produse și sfaturi pentru ca oamenii să trăiască mai sustenabil, scrie Insider.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Datorită ChatGPT și a altor instrumente AI, cum ar fi generatorul de imagini DALL-E, bărbatul a spus că a reușit să-și promoveze afacerea încât a strâns 1.378,84 de dolari pentru compania sa într-o singură zi, deși Insider nu a putut verifica această sumă. Compania este evaluată acum la 25.000 de dolari, potrivit unui tweet postat de Greathouse Fall . Bărbatul a spus pe Twitter că începând de luni afacerea sa a generat venituri de 130 de dolari.

Bărbatul a folosit inteligența artificială și pentru a construi un site web cu aspect profesional unde sunt prezentate produsele simulate. El a spus că este pregătit chiar să producă acele produse fictive și să le vândă cuiva contra comision, dacă așa îl va sfătui chatbot-ul.