Ce se întâmplă când ai o relație ascunsă cu un coleg sau o colegă de muncă? Îți asumi sau clachezi.

Jeff Zucker, președintele CNN, demisionează pentru că nu și-a asumat public relația pe care o are cu o colegă de muncă. Într-o postare de pe Twitter, acesta a spus că relația a ieșit la iveală în timpul unei anchete făcute asupra fostului prezentator de la CNN, Chris Cuomo, care a fost concediat în decembrie.

Zucker a mai spus că și-ar fi dorit ca mandatul său la CNN să se fi încheiat altfel. El nu a dezvăluit numele colegei cu care a avut o relație, dar CNN crede că este vorba despre Allison Gollust, directorul de marketing al companiei.

Titlurile zilei

DONALD TRUMP LANSEAZĂ MEMECOIN-UL $TRUMP
CE URMEAZĂ PENTRU TIKTOK?
URMEAZĂ O COLABORARE GATES-TRUMP?
ROXANA CHIRIȚOIU MERGE LA DAVOS
CE SE ALEGE DE ENERGIE?
BM REDUCE PROGNOZA PENTRU ROMÂNIA

“Evident, nu vorbim despre hărțuire într-un fel, deci o lasăm la o parte, ne ducem în zona de nepotism, cum îi spunem noi. Probabil că scandalul ar fi fost mai puțin puternic în cazul în care și-ar fi asumat această relație pentru că ar fi fost vorba de demnitate, de deschidere.”, a explicat Oana Botolan, managing partner CTeam Human Capital.

Peste 56% dintre angajații români au avut o relație la job

Relațiile la locul de muncă sunt întâlnite în toată lumea. Statisticile internaţionale, citate de Financial Times, arată că 2/3 dintre angajaţi au avut o relaţie cu un coleg de muncă la un moment dat, 1 din 10 cu un şef, iar un sfert dintre angajaţi şi-au cunoscut partenerii la birou.

În România, peste 56% dintre angajați au avut o relaţie la locul de muncă, arată un studiu făcut de platforma de recrutare eJobs.

Când vine vorba despre vârsta celor implicaţi în acest gen de relaţii, în România, pe segmentul 18-25 de ani se înregistrează cea mai mare pondere a angajaţilor care au avut o relaţie la job.