O stațiune din Maldive caută „vânzător de cărți desculț” pe o perioadă de un an, oferindu-i cazare gratuită într-o vilă de 36.500 de dolari pe noapte

O stațiune din Maldive caută pe cineva care să locuiască și să lucreze pe insulă pe post de vânzător de cărți, scrie Business Insider. Librăria din stațiunea Soneva Fushi are un loc de muncă disponibil pentru un „vânzător de cărți desculț”, pe o perioadă de un an, începând din luna octombrie. Ocupantul postului trebuie să fie iubitor de lectură și să gestioneze rețelele sociale pentru a promova librăria.


Potrivit TimeOut , jobul este plătit cu 750 de dolari pe lună, iar vânzătorul de cărți va fi cazat gratuit într-o vilă care costă în medie 36.500 de dolari pe noapte. Sarcinile includ organizarea paginilor de rețele sociale și publicarea de postări lunare pe blog și în buletine informative.

Proiectul „vânzător de cărți desculț” a început în 2018 , când Ultimate Library a adus librăria pop-up în stațiunea Soneva Fushi. Din 2018 până în prezent, au fost angajați șase vânzători de cărți.

Sunt necesare „abilități excelente de limba engleză scrisă și verbală”, iar persoanele interesate ar trebui să aibă experiență anterioară în domeniu, să se descurce cu vânzările de cărți sau publicarea de texte, să iubească lectura și să cunoască literatura clasică și modernă, scrie Business Insider. Pretendenții ar trebui să știe să urmărească tendințele rețelelor sociale și să gestioneze paginile de socializare. Vânzătorul de cărți va fi responsabil și pentru experiențele oaspeților, fiind totodată organizator de cursuri de scriere creativă și prelegeri.

Cererile de angajare se vor depune pe 13 august, iar compania a spus că acceptă și răspunde doar cererilor scrise în limba engleză.