Kanye West vinde hanorace Balenciaga, Adidas și Gap pentru 20 $: „Trebuie să ne asigurăm că toată lumea primește aceleași reduceri”

Kanye West a spus într-un videoclip publicat recent că vinde hanorace Balenciaga, Adidas și Gap pentru numai 20 de dolari, scrie Insider. Rapperul, devenit acum designer de modă a făcut un tur video prin atelierul său din Los Angeles, unde pot fi văzuți zece angajați lucrând la mașini de cusut și sute de haine atârnate pe șine sau așezate pe mese și pe podea. În videoclip, el arată și câteva jachete noi pe care le-a proiectat, dându-i una cameramanului înainte de a-l corecta cu privire la noul său nume, Ye.

Mulți dintre angajați sunt etichetați cu inscripția „Ye24”, deoarece West a confirmat, de asemenea, că va candida din nou la președinte în 2024, informează Insider. Nu este clar dacă declarația despre hanoracele caselor de modă face parte din campania sau dacă acesta este un efort separat.

Ye(Kanye) a spus: „Am tăiat 100 de hanorace de la Yeezy, Balenciaga, Gap și Adidas și tot ceea ce facem va costa 20 de dolari”.

În urma comentariilor sale antisemite de luna trecută, Adidas și-a înjumătățit, în consecință, previziunile privind câștigurile pentru 2022.
Conform Insider, compania germană de îmbrăcăminte sport a mai spus că va vinde mai multe modele Yeezy sub propriul brand Adidas , deoarece încă deține drepturile de autor, nu Ye.

Explicând ideea din spatele hanoracelor de 20 de dolari, Ye a spus: „Trebuie să ne asigurăm că toată lumea primește același nivel de reduceri, același nivel de hrană, același nivel de apă, același nivel de educație”.
Luni, Ye a revenit pe Twitter în timp ce a postat pe Twitter salutul ebraic „Shalom” – fiind suspendat anterior pentru că a spus că va face „death con 3” asupra poporului evreu, scrie Insider.