Cum arată șeful ideal? Un om de afaceri italian le-a oferit tuturor angajaţilor săi o vacanţă în Caraibe

  • Un om de afaceri italian le-a oferit tuturor angajaţilor săi o vacanţă în Caraibe.
  • „Nu e o vacanţă sau o cheltuială în plus, ci o investiţie”, a spus el.
  • Iniţiativa îi aparţine lui Ernesto Castiglioni, în vârstă de 76 de ani, şi soţiei sale, Patrizia Paganini.

Un om de afaceri italian le-a oferit tuturor angajaţilor săi o vacanţă în Caraibe. „Nu e o vacanţă sau o cheltuială în plus, ci o investiţie”, a spus el.

Iniţiativa îi aparţine lui Ernesto Castiglioni, în vârstă de 76 de ani, şi soţiei sale, Patrizia Paganini. Ei au dorit să recompenseze 27 de angajaţi care au fost devotaţi companiei timp de ani de zile, scrie Mediafax.

Angajaţii vor pleca sâmbătă, 28 octombrie, şi vor putea să-şi ia câte un însoţitor, cu destinaţia Santo Domingo. Ei vor sta o săptămână într-o unitate all-inclusive, plătită în întregime de companie.

Ernesto Castiglione a declarat pentru Corriere della Sera că pentru el nu este o vacanţă sau o cheltuială în plus, ci o investiţie. „Nu este o cheltuială, ci o investiţie pentru angajaţii mei. Scopul este de a face munca mai plăcută, astfel încât să fim cu toţii mai mulţumiţi”, a explicat Castiglione.

Angajaţii, pentru a-i mulţumi, i-au răspuns cu o scrisoare care l-a emoţionat profund pe antreprenor.

Nu este prima dată când Ernesto Castiglioni şi familia sa decid să îi recompenseze pe angajaţi În anii precedenţi, destinaţiile au fost Egipt şi Thailanda.