Mai nou, există posibilitatea să vezi un tigru și să vrei să muști din el. Dar nu o faci. Nu de frică, ci pentru că este vorba despre o operă de artă. Mai exact, o sculptură din ciocolată.

Amaury Guichon, cel mai cunoscut chef patiser, a pregătit încă o capodoperă cu ocazia noului an chinezesc. Săptămâna aceasta a început anul tigrului de apă, iar Amaury a sculptat o replică perfectă din ciocolată.

Francezul este celebru grație unui show Netflix în care alți patiseri încercau să-i copieze tehnicile. Clipul cu tigrul a strâns mai bine de 3 milioane de vizualizări în numai 24 de ore.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Considerat unul dintre cei mai promițători patiseri încă de când avea 20 de ani, Amaury a devenit între timp profesor. Ține conferințe peste tot în lume și dezvăluie tehnici inventate chiar de el.

De când a început să posteze pe Youtube și Instagram a devenit celebru, iar show-ul Netflix i-a crescut și mai mult reputația.

“Am dezvoltat un stil de patiserie care necesită mult echipament. Datorită rețelelor de socializare, acum avem posibilitatea de a arăta despre ce este viața unui chef de patiserie. Acum, oamenii ne văd ca pe niște staruri rock.”, a spus Amaury Guichon.