Dacia va lansa Jogger, noul model cu 7 locuri. Prețurile încep de la 14.100 de euro

  • Dacia a anunțat astăzi numele viitorului model pe care-l va lansa.
  • Modelul Dacia Jogger, un vehicul de familie, cu 5 sau 7 locuri, va fi prezentat publicului în data de 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen, a anunţat luni compania.

Noul model de familie cu 7 locuri al mărcii Dacia se va numi Jogger şi va fi lansat oficial în 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen.

Pe 3 septembrie, noul autovehicul va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment online. Dacia Jogger va fi disponibil în două configuraţii, cu 5 sau 7 locuri.

La lansarea din 6 septembrie va fi prezent şi Denis Le Vot, director general Dacia.

Din luna august poate fi comandat în reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia şi Noul Duster. Preţurile variază între 14.100 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential TCe 90 şi 21.350 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Prestige 4×4 TCe 150. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie.

Pe 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezenţa lui Denis Le Vot, director general Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. Dacia Jogger se poziţionează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieşirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic şi autentic al mărcii Dacia şi mediul ‘outdoor’ al noii identităţi de marcă. Disponibil în două configuraţii, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viaţa cotidiană, cât şi în periplurile mai lungi, prilejuite de ieşirile în natură la sfârşit de săptămână sau în concedii”, se arată în comunicatul companiei.