Cadillac prezintă cel mai nou și puternic SUV: Escalade-V. Mașina poate să ajungă de la 0 la 100 de km/h în 4,4 secunde

Cea mai populară mașină a gangsterilor americani primește cel mai puternic suflet din istoria sa. Cadillac prezintă Escalade-V. Cu un motor de V8 de 6,2 litri care generează 680 de cai putere.

Mare cât un tanc și puternic precum o mașină sport, Escalade-V, combină performanțele cu luxul și are un preț de 152.000 $. Cu un launch control care îi permite să ajungă de la 0 la 100 de km/h în 4,4 secunde, acest Cadillac poate atinge o viteză maximă de 212 km/h. Este pentru prima dată când un Escalade primește tratamentul V de la Cadillac. V fiind divizia de performanță a acestora.

Comparat cu super eroii din universul Marvel, brandul susține aceeași filozofie ca Unchiul Ben din Spider-Man.

„Cu o putere extraordinară vine și o responsabilitate extraordinară”.

„Știi ce se spune despre cei cu putere extraordinară? Când o ai trebuie să o folosești cu înțelepciune. Dar această înțelepciune nu este valabilă doar la eroii cu pelerină sau la salvatorii umanității. Pentru că atunci când intri într-un Cadillac Escalade-V, puterea pe care o ai… păi… este cu adevărat mare.

Când ai pus mâna pe volan vei experimenta super putere și mulți cai putere. Invizibilitate? Poate nu chiar atât de mult. În timp ce unii pot cuceri cerul, tu vei cuceri șoseaua. Și cum răufăcătorii au ascunzătorile lor high-class și aparaturi ingenioase, așa și tu. Trebuie să mărturisesc. E foarte multă putere pentru o singură persoană. Întrebarea este ce vei face cu ea când este a ta? Lansarea la finalul verii 2022.”