• Printre scopurile principale ale proiectului sunt susținerea producătorilor locali să se conecteze cu mai multe resturante, pentru a pune elemente sănătoase pe masa tuturor.
  • Marea problemă a producătorilor este constanța, aceștia au nevoie să se ajute între ei, au nevoie de ajutor logistic, cu ambalarea, etc.
  • Platfroma se lansează la început de 2025, complet gratuit pentru producători.

Edenred și Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) lansează Țara lui Mai Bine, primul proiect național care sprijină și facilitează conectarea producătorilor din România cu restaurante din întreaga țară cu scopul de a oferi o piață mai mare de desfacere și de a dezvolta produse și preparate locale, pentru un consum sustenabil.

Lelia Mancaș director marketing, Edenred România, spune că proiectul va urmări să conecteze producătorii locali cu restaurantele din România și să pună pe masă tuturor, elemente sănătoase.

Ion Biriș, președintele HORA:

Titlurile zilei

CE URMEAZĂ PENTRU TIKTOK?
ROXANA CHIRIȚOIU MERGE LA DAVOS
CE SE ALEGE DE ENERGIE?
BM REDUCE PROGNOZA PENTRU ROMÂNIA
LOEWE ADUCE CRAFTED WORLD LA TOKYO
NOBU BEACH INN AJUNGE ÎN BARBUDA
“Marea problemă a producătorilor este constanța…nu se organizează între ei. E greu ca un producător local să strălucească…au nevoie de ajutor (ambalaj, logistică)”