Dincolo de granițele Ucrainei, o altfel de invazie prinde contur. Invazia fricii în business. Posibilitatea unui război afectează atât prețurile, cât și investițiile din lumea întreagă. Pe măsură de energia se scumpește, bursele încep să piardă pe rând.

Săptămâna trecută ți-am arătat cum indicii de pe Wall Street se depreciază. Săptămâna aceasta, vedem cum suferă bursele europene.

Ce facem câtă vreme Putin respinge orice negociere cu SUA și UE? Cum ne protejăm economiile și ce investiții sigure avem la îndemână?

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Mizez pe Metaverse. Acolo aș muta și invazia lui Putin. Ar fi o mișcare înțeleaptă să replicăm lupta, s-o simulăm și să tragem concluzii.  Și de ce n-am face-o? Avem deja job-uri în Metaverse, mergem la întâlniri romantice în spațiul virtual, ne cumpărăm case, mașini, terenuri. Acaparăm universul digital în mod pașnic, chiar ușor timid.

Dar se conturează o certitudine: e loc pentru fiecare. Și devine profitabil atât pe plan profesional, cât și personal. Cum? Afli imediat la „Ce câștig azi?”