Cu o experiență profesională de treisprezece ani în industria de servicii financiare, retail, și comerț online, Rareș Florea va superviza strategia comercială a Domeniilor Averești în România și va coordona totodată procesul de expansiune și în alte țări din Europa sau Asia.

Absolvent al Universității București, Facultatea de Administrație Publică, Rareș a intrat în contact cu mediul de afaceri internațional încă de la primul loc de muncă, gestionând pentru echipele din care a făcut parte relația comercială cu parteneri strategici din Europa Centrală și de Vest.

Și-a consolidat ascensiunea profesională ocupând poziții cheie în cadrul mai multor companii de top precum Bancpost sau Groupon România, supervizând relația de business cu partenerii internaționali.

Titlurile zilei

POATE A.I. SĂ CREASCĂ PRODUCTIVITATEA COMPANIILOR?
CE-L REȚINE PE ANTREPRENORUL ROMÂN?
NVIDIA RAPORTEAZĂ PESTE AȘTEPTĂRI
BITCOIN E LA ALL TIME HIGH
CHATBOT-UL DĂ LECȚII MEDICILOR
DOJ CERE SEPARAREA CHROME DE GOOGLE

 În 2012, s-a alăturat Upstream, unul dintre principalii furnizori de soluții de mobile marketing cu o prezență puternică în peste 40 de țări, în calitate de Director de Achiziții.

Între anii 2012-2015, Rareș Florea a ocupat poziția de Online Sales Manager în cadrul PayU România, cel mai important procesator de plăți online din România.

Din iunie 2015, Rareș s-a alăturat Vector Watch, fiind responsabil cu performanța comercială a companiei în România și Europa Centrală și de Sud-Est, supervizând totodată și implementarea activitățior de marketing și de vânzări ale companiei.

Domeniile Averești înseamnă astăzi: o plantație de 650 de ha, cea mai mare plantație de Busuioacă de Bohotin și cea mai mare de Zghihară de Huși din România; capacitate de producție de 6 milioane de litri anual și capacitate de depozitare de 8 milioane de litri.

Domeniile Averesti a intrat pe piața de larg consum în anul 2010, în urma investițiilor de modernizare și extindere ale actualului proprietar, Constantin Dulute. Portofoliul producatorului din zona Huși numară peste 20 de vinuri din soiuri romanești și internaționale, printre care s-au remarcat înca de la început soiurile locale: Busuioaca de Bohotin și Zghihara de Huși.