• Louis Vuitton deschide un magazin și o cafenea, Le Café Cyril Lignac, la Aeroportul Heathrow.
  • Designul magazinului e realizat de Marc Fornes.
  • Chef Cyril Lignac creează un meniu rafinat și combină preparate franțuzești și internaționale pentru călători.

Poate ai savurat preparatele bucătarului francez Cyril Lignac la restaurantul său din Mayfair, Bar des Prés. Acum, bucătarul revine în Londra pentru a deschide Le Café by Cyril Lignac în magazinul Louis Vuitton de la Aeroportul Heathrow.

Nu este prima oară când Louis Vuitton deschide un restaurant, și nici prima oară când o face într-un aeroport. Deja au un restaurant în magazinul lor din Aeroportul Internațional Doha. Cafeneaua din Heathrow atrage imediat atenția, fiind imposibil de ignorat când te grăbești spre poarta ta.

Cafeneaua oferă atât posibilitatea de a lua masa la fața locului, cât și de a comanda la pachet. Având în vedere că faci cumpărături la Louis Vuitton, e mai probabil să călătorești cu Business Class, nu cu Ryanair. Meniul all-day include Eggs Royale dimineața, iar mai târziu preparate ușoare precum salata de crab cu curry, croque monsieur sau rulada de homar.

Titlurile zilei

VOLUMUL CONSTRUCȚIILOR SCADE CU 3,1% ÎN 2024
ÎNGHITE-N SEC
POATE ÎNCASA ROMÂNIA 4 MLD. € DIN PNRR?
CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA

Poți să te aștepți să vezi pe Instagram patiserii marca Louis Vuitton, iar meniul include și Eton Mess cu mango. În plus, toate setările de masă și articolele din sticlă provin din gama Art de la Table a brandului.

Dacă zbori din Terminalul 2 în curând, cafeneaua aceasta merită cu siguranță o vizită.